keralit gevelbekleding

Stanza of Piazza Terrasoverkapping.

Beschermd genieten van uw terras of tuin met een terrasoverkapping.

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een Stanza of Piazza terrasoverkappingen kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin.

Piazza beglazing‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terras-overkappingen biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. De solide constructies van een Stanza of Piazza terrasoverkappingen, uit uiterste duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfort waar u jaren lang plezier van zult hebben. Om het comfort compleet te maken kunt u kiezen voor een serre / veranda zonwering die geschikt zijn voor montage aan de bovenzijde op de terrasoverkapping.

Stanza Terrasoverkapping

Piazza beglazingDeze budgetvriendelijke constructie is vervaardigd uit hoogwaardig en recyclebaar aluminium van Europese topkwaliteit. Het bijkomende voordeel van aluminium is dat het onderhoudsvriendelijk is. De lakkwaliteit is dusdanig hoog dat, zelfs na jaren in weer en wind te hebben vertoefd, het aluminium geen nabehandeling nodig heeft. De Stanza is binnen enkele uren te monteren. Mede hierdoor is deze overkapping aantrekkelijk geprijsd.

Stanza terrasoverkapping, wordt op maat geproduceerd en kan met een maximale breedte van 7 meter en maximale diepte/uitval van 3,5 meter.

De afdekking bestaat uit een OPAAL en HELDER lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat.

Leverbare in de kleuren: Creme/wit ral 9001, Sepia bruin structuurlak en Antraciet (structuurlak) RAL 7016.

Piazza Terrasoverkapping

piazza terrasoverkappingPiazza terrasoverkapping, wordt op maat worden geproduceerd met een maximale diepte van 3,5 meter en een breedte die geen grens kent, zijn de mogelijkheden legio.

Kan worden uitgevoerd met een perfect aansluitende afdekking van OPAAL en HELDER polycarbonaat of gelaagd glas, om de overkapping perfect passend te maken bij uw woning.

De variabele hoek zorgt voor een brede toepasbaarheid. De uit twee verschillende sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.

leverbare in de kleuren: Wit RAL 9010 Creme/wit) RAL 9001 en Antraciet (structuurlak) RAL 7016.