VOS Kunststof kozijnen en Gevelbekleding

sitemap hier

Zonwering uitval zonneschermen...
Deze zonwering voor variabele uitvalshoek en aangenaam klimaat.

Uitval zonnescherm is de ideale oplossing in situaties waarbij het niet nodig is om onder het zonnescherm te lopen of te zitten.

Uitvalschermen geven een sfeervolle bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen zonder u het zicht naar buiten te belemmeren. Ze zijn geschikt voor elk raam in uw woning waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is. Uitval zonneschermen zijn hebben relatief eenvoudige constructie en heeft een hoge mate van functionaliteit en bedrijfszekerheid. We zien dan ook dat uitval zonneschermen vaak wordt toegepast op hoge plaatsen, bijvoorbeeld bij slaapkamerramen en bij kantoren of ziekenhuizen, maar ook op de begane grond kan een uitvalscherm uitkomst bieden.

Uivalschermen.

Uitvalschermen zijn er in diverse modellen verkrijgbaar, waarbij de vormgeving uiteenloopt van strak en recht tot geheel rond. Met deze uiteenlopende vormen in combinatie met de enorme keuze aan kleuren en dessins zonweringdoek, bepaalt u zelf de uitstraling van uw woning. Het uitvalscherm vormt een fijn uitgevoerde luifel die zorgt voor een schaduw buiten en koelte binnen. Ook Wanneer het uitvalscherm niet is neer gelaten oogt het een fraai. Uitvalschermen kan uit één stuk geplaatst worden tot een maximale breedte van vier meter. Daarnaast is het scherm vrijwel onbeperkt koppelbaar. Bij gekoppelde zonneschermen bestaat het doek uiteraard uit meerdere stukken.

UItval armen zijn dankzij de enorme variatie mogelijkheden aan te passen voor iedere situatie. Uitvalscherm biedt de keuze uit een aantal verschillende armsoorten. De keuze van de armen is echter afhankelijk van de weersomstandigheden op de plaats waar het scherm wordt gemonteerd. Op een winderige balkon heeft een uitval-scherm nu eenmaal meer windvangst dan op andere plaatsen. De armen zijn verzwaard leverbaar en daarnaast windvast met RVS-veer of gasveer. Voor extreme omstandigheden is een stormvaste uitvoering leverbaar.

Klik hier onder om de PDF te downloaden: Brochure Somfy besturingen zonweringen. Brochure Tibelly acryl zonweringdoek.

  Brochure Tibelly Acryl Zonweringdoek Somfy elektrische bediening

 

De Tibelly doekcollectie...

Tibelly Acryl Zonweringdoek

Ruime keuze uit ca. 100..

doekkleuren.

  

Uitval zonnescherm

 

Swela zonweringdoek

Materialen de armen, kap en voorlijst zijn vervaardigt uit hoogwaardig aluminium dat naar keuze geleverd wordt in technisch zilver (aluminium kleur) of gemoffeld in een kleur op basis van ral kleuren.
De Bediening van de uitval zonneschermen is standaard handbediend met een draaistang, maar ook mogelijk kan worden uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijkheden nog verder uitgebreid met een zon & wind-automaat. Hiermee zal het scherm volledig automatisch worden neergelaten en opgehaald zonder dat er naar om hoeft worden gekeken.

bedieningen:

Draadloze bediening zonweringen

Somfy elektrisch bediening zonwering

Zonweringdoeken zijn er bijna uit onbeperkte keuze, effen doeken of een streepmotieven. Het weefsel is van een duurzame, zware kwaliteit, vochtbestendig, keuze uit honderden dessins.

Kenmerken doeken: