VOS Kozijnen & Geveltechniek - Rhenen

International Immovables Rhenen - http://www.voskozijnen.nl  

Startpagina

 Kunststof Kozijnen

70mm profielen

112mm profielen

Foto projecten

Aluminium kozijnen

Serre's / veranda's

Dakkapellen

Gevelbekleding

Terrasoverkapping

Inbouwrolluiken

Rolluiken

Roldeuren

Garagedeuren

Screens

UItvalschermen

Zonneschermen

Markiezen

Serre zonwering

Horren

Contact / Email

 

Extra sites
Links

 

Gallary/Fotos

Zonwering/rolluiken

  

  Aanbouw / Serre's

Vos Kozijnen & Geveltechniek speel voor u met licht en ruimte, al 15 jaar bouwt Vos Kozijnen & Geveltechniek aluminium, kunststof of houten serres, veranda's en lichtstraten. Het model is afhankelijk van uw wensen en het model van uw woning. Veranda's, serres en lichtstraten brengen het zonlicht letterlijk in uw huis. Denk maar aan de vele uren zon in de lente, herfst en winter waarvan u buiten niet kunt genieten omdat het net iets te koud is. Achter het glas geniet u pas echt van die zon. Daarbij komt dat een veranda of een serre een opmerkelijke uitbreiding van uw leefruimte kan betekenen. Bovendien brengt u een stukje tuin naar binnen. Kortom: een pracht van een concept...binnen het bereik van een ieder.

 

Ombeperkte mogelijkheden                                                                                     Het door VOS Kozijnen & Geveltechniek gebruikte serresysteem is ontwikkeld om veranda's, serres en lichtstraten in alle mogelijke stijlen, vormen en kleuren te ontwerpen. Dankzij het geraffineerde gebruikte concept bieden meerdere systemen, onmisbare mogelijkheden. De aluminium profielen zijn zeer duurzaam en praktisch in onderhoud en bovendien volledig thermisch geïsoleerd zodat condensvorming aan de binnenzijde uitgesloten is.                                                                         

Combinatie mogelijkhede                                                     

Het aluminium daksysteem heeft diverse beglazingsmogelijkheden, zoals meerwandig kunststofglas en gelaagd veiligheidsglas. Ook zijn de aluminium profielen in enkele RAL-kleuren te verkrijgen. Natuurlijk is de keuze mogelijkheid voor combinatie met het door VOS Kozijnen & Geveltechniek te leverende merken van kunststof kozijn en deur profielen mogelijk, ook met houten puien in combinatie met aluminium of kunststof is mogelijk, door de ruime keuze in profielen en kleuren is er voor elk genre wel wat te vinden. Het model is afhankelijk van het model van uw woning en uw wensen. Zo gaat schoonheid hand in hand met praktisch gebruiksplezier.

 

Ook voor zonweringen voor veranda's, serres en lichtstraten kunt u zich door ons volledig op de hoogte worden gebracht of kijk op onze pagina voor zonweringen.

 

 

Voor de inrichting van uw serre kunt u wellicht ideën opdoen bij Orla Kiely.

Laat u zich eens volledig informeren, bij ons heeft u de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend, persoonlijk advies te ontvangen bij u thuis, van de door ons geleverde producten.

 

 

 

 

 
 

  © 2004/2010 Copyrights afbeeldingen ERVOLUX Kozijnen en Geveltechniek / ERVOLUX Zonweringen en Rolluiken. Alle rechten voorbehouden.

Kömmerling K-vision kunststof kozijnen profielsystemen Heroal rolluiken en roldeuren rolluik en roldeur van Heroal  Swela zonweringdoek zonwering doek swela  Swela screen doek screendoek  Best Door garagedeuren garagedeurErvolux zonweringen en rolluiken