VOS Kozijnen & Geveltechniek - Rhenen

International Immovables Rhenen - http://www.voskozijnen.nl  

Startpagina

 Kunststof Kozijnen

70mm profielen

112mm profielen

Foto projecten

Aluminium kozijnen

Serre's / veranda's

Dakkapellen

Gevelbekleding

Terrasoverkapping

Inbouwrolluiken

Rolluiken

Roldeuren

Garagedeuren

Screens

UItvalschermen

Zonneschermen

Markiezen

Serre zonwering

Horren

Contact / Email

 

Extra sites
Links

 

Gallary/Fotos

Zonwering/rolluiken

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aluminium verkoop zuid

 

Screens

Acties 2011:

Standaard elektrisch bediend, voor de prijs van een handbediening.

Swela Screen Collectie screendoek

Screens zonwering worden steeds vaker toegepast, waar meestal andere  zonweringen onmogelijk of uit esthetisch vormgeving ongewenst zijn. 

 

De voordelen wat bij met de screen zijn, zijn vooral dat deze in neergelaten toestand kunnen blijven, zonder dat de weersomstandigheden hierop invloed zal hebben op het profiel of het doek. dankzij dat het screen doek in combinatie met zijgeleiding, is het screen nauwelijks windgevoelig. Het zonfilterende glasvezeldoek isoleert uitstekend, waardoor in de zomer de zon en de warmte buiten wordt gehouden. het materiaal filtert het zonlicht, maar het zicht naar buiten blijft. Wel is ook het voordeel dat inkijk van buitenaf niet mogelijk is. dit natuurlijk wel zo handig wanneer u bijvoorbeeld vaak afwezig bent, hierbij is het niet zo, dat wanneer het indien buiten donker, deze situatie zich vanzelfsprekend doet omdraaien. Plaatsing van een screen verstoord het aanzicht van uw woning niet. Het aluminium omkastingsprofiel dat veelal in de kleur van uw houtwerk leverbaar is, wordt op het kozijn geplaatst waarmee het screen zich nauwelijks doet opvallen.

 

De Materialen van de screen zoals de kap, geleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en roestvrij staal, waardoor een zeer lange levensduur en veel gebruikplezier gegarandeerd wordt.  De screen is ook in diverse Ral kleuren leverbaar, standaard wordt een screen geleverd in technisch zilver (aluminium kleur). De screen is leverbaar met de bekende afgeschuinde kap, maar ook met de vierkante of met de kwartronde kap, dit afhankelijk naar uw voorkeur van vorm, of afhankelijk van de vormgeving van de woning of gebouw, kan er door u hieruit een keuze maken van de profielsoorten.

 

Doeken van de screens zijn gemaakt van 100% gepolyvinyliseerde glasvezel en is oersterk en lichtecht. Het doek van de screen worden spanningvrij afgewerkt, hierdoor zal het altijd volledig vlak hangen. De screen bied een ruime keuze uit doeken met een reeks van kleuren, waarbij er ook een speciale weving van meerdere kleuren in één doek mogelijk is. Dit bied natuurlijk de mogelijkheid met zeer subtiele kleuraccenten te werk. Natuurlijk is het mogelijk om de screen met een effen zonweringdoek ook uit te voeren, waarbij deze doeken aan de zijkanten met een ultrasoon snij techniek wordt afgewerkt.

 

bullet

Geweven uit gepolyvinyliseerde glasvezel

bullet

Royale keuze uit kleuren

bullet

Door de open weefstructuur is dit doek lichtdoorlatend

bullet

Gewicht ca. 525 gram per m2

bullet

Dikte doek sergé: ca. 0,82 mm, natté: ca. 0,56 mm

bullet

Maximale reflectie* doek sergé: ca. 87%, natté: ca. 80% (*afhankelijk van de gekozen kleur)

 

screen screens elektrisch band bediend swela doek

 

 

 

 

 

 

 

 

screen zonwering windvast screen screens

Swela screen doek collectie, swela screen zonwering doek

 

Screen Screens zonwering zonweringen swela screendoek ritsscreens zipscreens fixscreens amsterdam hooftdorp arnhem ede tiel driebergen

  elektrische screens screen herma van lent kesteren opheusden veenendaal rhenen utrecht vleuten barneveld ervovideo solidescreen

Techniek van de screen is heel eenvoudig, hierbij het doek tussen de twee geleiders loopt, waar het doek aan de onderzijde is verzwaard met een aluminium onderlijst en glijdt daardoor vanuit de kap tussen de geleiders naar beneden. De geleiders zijn voor montage mogelijk voor zowel voor  in-de-dag of op-de dag. Standaard vierkante omkasting met afgeschuinde zijde, ronde kap leverbaar (geen meerprijs).

 

De bediening van de screen is standaard handbediend D.m.v. band, draaistang of monocommando, maar ook mogelijk kan worden uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijk- heden nog verder uitgebreid met een zon & windautomaat. Hiermee zal de screen volledig automatisch worden neergelaten en opgehaald zonder dat er naar om hoeft worden gekeken.

 

bullet

bandbediend / lint

bullet

monocommando- of draaistangbediening

bullet

elektrische bediening d.m.v. motor

bullet

aansturing d.m.v. afstandbediening

bullet

aansturing d.m.v. tijdklok

bullet

aansturing d.m.v. zon- en windsensoren

 

 

Klik hier om de PDF te downloaden Brochures: Screens, Swela Screendoeken, Solidescreen

en Somfy Elektrisch besturingen

Solid RitzScreens Ritzscreens Zipscreens fixscreens screens zonweringen
Solidscreens ook wel genoemd als Ritzscreens,  zijn extreem windvast en hebben de eigenschap dat het doek en de onderlat is opgesloten in de geleiders, dit maakt de Solidscreens ook uitermate geschikt voor extra grote oppervlakte als 4 meter breedte als 3 meter hoogte.
 
Dankzij een ingenieus Ritssyteem zit het doek in elke gewenste positie windvast en is het doek strak en rimpelloos en is ook nog insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij het zonwerende screendoek voorzien is van een symmetrische rits, waardoor in de zijgeleider aangebrachte kunststofprofiel hier doorheen lopende is het doek redelijk windvast. Het doek wordt dus geforceerd op zijn plaats gehouden en er is geen sprake van doekspleten en hinderlijke lichtlekkage is dus verledentijd.

solid ritsscreen windvastscreen veenendaal

 solidscreen windvaste screen zonwering rhenen

 
 

  © 2004 / 2011 Copyrights afbeeldingen ERVOLUX Kozijnen en Geveltechniek / ERVOLUX Zonweringen en Rolluiken. Alle rechten voorbehouden.

Kömmerling K-vision kunststof kozijnen profielsystemen Heroal rolluiken en roldeuren rolluik en roldeur van Heroal  Swela zonweringdoek zonwering doek swela  Swela screen doek screendoek  Best Door garagedeuren garagedeurErvolux zonweringen en rolluiken