keralit gevelbekleding

Heroal aluminium rolluiken.

ROLLUIKEN de perfecte beveiliging tegen inbraak.

kunststof kozijnen gorinchemRolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. De betere rolluiken zijn dan ook vervaardigd van onverwoestbaar aluminium van het merk Alulux of Heroal. De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een PU-schuimkern die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt.

Door al deze eigenschappen bieden rolluiken op velerlei gebied enorme voordelen. Zo zijn ze naast inbraak- vertragend ook zon- en hittewerend in de zomer en energie- besparend in de winter. Bovendien zorgen rolluiken voor een prima geluidsisolatie en houden ze insekten buiten. En, doordat de lamellen verstelbaar zijn, kunnen licht en lucht naar wens worden doorgelaten.

Het materiaal.

heroal aluminium rolluiken

Rolluikkast  zoals de rolluikkast, rolluikgeleiders, en vrijwel alle uitvoeringen van rolluik- lamellen, zijn gemaakt van duurzaam hoogwaardig aluminium, en daardoor onverwoestbaar en volledig weer-bestendig. Rolluiken zijn in talloze reeks kleuren en kleurcombinaties leverbaar. Standaard zijn rolluiken kleuren leverbaar in: wit, grijs, crème, bruin, helbeige, beige, roomwit, naturel, rood, groen, blauw, zwart, of ral-kleuren naar wens. Ze zijn voor naganoeg alle toepassingen op maat leverbaar in een gewenste kleur.

Op onze website proberen wij u volledig te informeren met de juiste informatie die van onze producten verkrijgbaar zijn, natuurlijk kun u bij ons een geheel gratis en vrijblijvend, persoonlijk advies te ontvangen bij u thuis.

Vrijblijvend offerte, maak vandaag nog telefonisch een afspraak, contact: 06-47312844

Voor reparatie of service rolluik klik hier.