keralit gevelbekleding

Kunststof kozijnen.

Een waardevolle investering voor het leven. !!

Kunststof kozijnen, is investering voor duurzaamheid met hoge kwaliteit. Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlvormen, afmetingen en kleuren. Van strak en modern tot landelijk en rustiek.

kunststof kozijnenWanneer men vroeger dacht aan kunststof kozijnen, dan waren kunststof kozijnen vlak, strak, saai en beperkt in kleur leverbaar. Nu zijn kunststof kozijnen leverbaar in reliëf verdiept profiel, waarbij de glaslijn verder naar achteren ligt, waardoor de vormgeving en uitstraling, het verschil met houten kozijnen bijna niet meer zichtbaar is. Bovendien zijn door innovatie en de toegepaste huidige techniek, kunststof kozijnen wind- en waterdicht. Dit levert behalve wooncomfort ook een forse energie-besparing en een lager CO2-uitstoot op.

NOOIT MEER SCHILDEREN ...

keralit-schrotenHouten ramen, deuren ofwel kozijnen, lijden door weers-invloeden van oa. regen, wind, sneeuw, vorst en vooral velle zonneschijn. Waadoor de lak afbladert of verkleurd, maar ook op den duur het hout scheurt. Om dit te vookomen pleegt men regelmatig onderhoud aan de kozijnen en deuren, dit door doehetzelf of door een duur schildersbedrijf.

Met kunststof kozijnen is dit alles verleden tijd, want kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Het enige onderhoud wat nodig is bij kunststof kozijnen zijn het schoon houden, wat in de meeste gevallen makkelijk te combineren met het wassen van de ramen.

Topmerken Kunststof kozijnen

keralit schrotenMerken als Brugmann, Kömmerling K-vision en Thyssen Inoutic, zijn vervaardigd polyvinylchloride, ofwel hoogwaardig PVC profielen. Met deze PVC profielen zijn als voordeel, het minimale onder-houd dat de gebruiker heeft aan kunststof kozijnen. Ook zijn Kunststof kozijnen vrijwel niet elektrostatisch, dit wil zeggen dat zij niet stoffig worden of viezigheid aantrekken. Daarnaast zijn kunststof kozijnen besparend van energiekosten, omdat zij goed isoleren, mede door de dubbele beglazing. Ook zijn kunststof kozijn brandveilig, gesproken wordt over een brandvertragend kozijn, omdat het kozijn zelfdovend is, maar ook moeilijk ontvlambaar.

Vrijblijvend offerte, maak vandaag nog telefonisch een afspraak, voor het inmeten contact:
06-47312844