keralit gevelbekleding

Keralit Gevel en Dakrand afwerking.

Een waardevolle investering en onderhoudsarm !!

KERALIT gevel- en dakrand panelen zijn een duurzaam en milieuvriendelijk kunststof gevelbekleding en dakrand afwerking.

keralit schrotenEen eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen en volop genieten.Laat u inspireren door de Pure Colours en Classic Colours.

NOOIT MEER SCHILDEREN ...

keralit schrotenTijd om te genieten, met de Keralit gevel- en dakrand-panelen krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies maar stijlvolle gevelpanelen en dakranden, die er altijd verzorgd uitzien, jaar in en jaar uit. Welke kleuren of dessins u ook kiest, het resultaat is altijd even mooi en duurzaam. Zelfs onder de meest extreme weers-omstandigheden, geven de Keralit panelen geen krimp. Het materiaal is bovendien ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottings-processen. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd door het KOMO-attest en maar liefst 10 jaar leveranciers-garantie.

Keralit compleet tot in detail. Keralit is een compleet concept bestaande uit panelen en alle bijpassende afwerking- en bevestigingsmaterialen. Voor een professioneel resultaat schakelt u ons in. Wij werken graag met Keralit omdat het monteren vlot gaat en het product bijzonder degelijk is. De panelen worden met een onzichtbare bevestiging gemonteerd in lengtes van maar liefst 6 meter. Zónder zogenoemde ‘stuiknaden’. Dit geeft een mooi strak resultaat en voorkomt vuilaanhechting. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.