VOS Kozijnen & Geveltechniek - Rhenen

International Immovables Rhenen - http://www.voskozijnen.nl  

Startpagina

 Kunststof Kozijnen

70mm profielen

112mm profielen

Foto projecten

Aluminium kozijnen

Serre's / veranda's

Dakkapellen

Gevelbekleding

Terrasoverkapping

Inbouwrolluiken

Rolluiken

Roldeuren

Garagedeuren

Screens

UItvalschermen

Zonneschermen

Markiezen

Serre zonwering

Horren

Contact / Email

 

Extra sites
Links

 

Gallary/Fotos

Zonwering/rolluiken

  

 

Inbouw Systemen

 

Als de mogelijkheid er is, "Waarom overslaan" inbouw rolluiken of screens.

veranda veenendaal rhenen arnhem terrasoverkapping nijmegen overkapping

Veelal de inbouw van rolluiken en screens, kom veelvoudig voor in het buitenland, neem als voorbeeld  onze oosterburen, maar ook zuidelijke gelegen Europese landen, waar bij de bouw van een woning veelal standaard systemen als rolluiken of screens worden ingebouwd in de muur, waarbij deze van buiten en binnenzijde niet meer zichtbaar zijn. Door knowhow en de bouwkundige ervaring, maar vooral de ervaring te hebben opgedaan bij onze oosterburen, kunnen wij u niet alleen informeren maar ook realiseren, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie

Piazza overkapping veranda luifel rhenen veenendaal geldermalsen culemborg

De mogelijkheden:

Inbouw of opbouw rolluiken of screens, zijn gelijk aan de standaard voorbouw variant die tegen de gevel worden geplaatst, het enige verschil is dat de rolluiken of screens met de kast in of tussen de muur wordt geplaatst, en de kast is uitgevoerd in kunststof die gelijk is aan de isolatie en waterdichtheids - waarde als van een kunststof kozijn.

offerte montage aluminium veranda terrasoverkapping wageningen oosterbeek

Inbouw:

Rolluik of screen systemen dien in de muur worden geplaatst, zijn volledig geïntrigeerde systemen, waarbij de kast en geleiders ook achter de buitengevel worden geplaatst. deze veelal worden toegepast bij nieuwbouw, maar veelal nog mogelijk is bij renovatie.

 

Opbouw:

Bij opbouw rolluiken of screens, wordt de kast bovenop het kozijn geplaatst en de geleiders op het kozijn gemonteerd. Het rolluik of screen wordt dus bij nieuwbouw of renovatie van het kozijn mee gemonteerd in de volledige dagopening. Bij kunststof kozijnen met renolit houtnerf folie, worden de geleiders en buitenzijde kast ook uitgevoerd in de renolit houtnerf folie, waardoor er één geheel ontstaat.                                            Maatvoering kast vanaf 14cm tot 22cm afhankelijk van de hoogte van het rolluik.

Aluminium dakligger piazza halogeen spots verlichting veranda serre dak

 • Lamellen uit dubbelwandig aluminium.

 • Lamellen voorzien van isolatieschuim.

 • Lamellen zijn voorzien van ventilatiesleuven.

 • Warmte- en koude isolatie.

 • Zonwerend of Verduisterend.

 • Inbraak vertragend.

 • Onderhoudsarm.

 • Volledig weersbestendig.

 

 

 

 

Screens:

Bij in- of opbouw screens wordt gebruik gemaakt van opengeweven zonweringsdoek, bestaande uit 42% of 36% glasvels en 58% of  66% PVC zonweringsdoek. In- of opbouwscreen worden geëxtrudeerd aluminium geleiders gebruikt. Maatvoering kast vanaf 7cm tot 10,5cm afhankelijk van de hoogte van het screen.

 • 80 tot 85% zonwerend.

 • Onderhoudsarm.

 • Weersbestendig.

overdekt terras piazza varanda terrasoverkapping levering met montage

Prijs verhouding:

Voor inbouw systemen als rolluiken of screens, zijn vrijwel gelijk als die van van de veel voorkomende voorbouw systemen, die momenteel veelvuldig in het straatbeeld zijn terug te vinden. het verschil dat bij in- of opbouw rolluiken of screens de bediening als elektrisch in de prijs is inbegrepen, waar bij de standaard voorbouw rolluiken of screens dit als meerprijs wordt berekend.

 

Bij ons heeft u de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend een offerte of persoonlijk advies te ontvangen bij u thuis, tevens willen wij graag met u mee denken voor verbreding van de mogelijkheden van door ons geleverde producten.

 

 

 

         
 
 

  © 2004 / 2010 Copyrights afbeeldingen ERVOLUX Kozijnen en Geveltechniek / ERVOLUX Zonweringen en Rolluiken. Alle rechten voorbehouden.

Kömmerling K-vision kunststof kozijnen profielsystemen Heroal rolluiken en roldeuren rolluik en roldeur van Heroal  Swela zonweringdoek zonwering doek swela  Swela screen doek screendoek  Best Door garagedeuren garagedeurErvolux zonweringen en rolluiken