VOS Kunststof kozijnen en Gevelbekleding

sitemap hier

Raam en deur horren...
Houd ongezonde insecten buiten, laat gezonde lucht binnen.

Zowel de raamrolhor als de rolhordeur worden voor geassembleerd in een sfeervolle verpakking geleverd. Consumenten kunnen beide producten eenvoudig zelf monteren met behulp van de bijgeleverde montage-handleiding. U als dealer heeft er geen omkijken naar!

De fraaie, afgeschuinde cassette van de raamrolhor en de rolhordeur heeft een afmeting van 45 mm. Zij valt dus nauwelijks op, al mag ze best gezien worden! De greepstijl is voorzien van een geluiddempende strip en een geïntegreerde borstel die ervoor zorgt dat de deur en/ of het raam goed en geruisloos sluit. Bovendien kunnen zij, doordat ze via een niet zichtbare kliksluiting worden vastgezet, niet open schieten.

Kleur en maatvoering Zowel de cassette als de greepstijl en de geleiders zijn standaard uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, gemoffeld in RAL 9001 (crème). De hoogte van de raamrolhor is standaard 150 cm. De breedte varieert van 43 tot 153 cm, oplopend met 5 cm. De rolhordeur is standaard 110 cm breed en 205 of 215 cm hoog. Beide producten kunnen door de consument gemakkelijk op maat gezaagd worden, zodat er een rolhor is voor elk raam en elke deur!

Insekten hor insekten horren  

Plisséhordeur

De plisséhordeur is de mooiste en meest effectieve hordeur van deze tijd! Met zijn decoratieve geplisseerde insectengaas is het dè oplossing voor keukendeuren, tuindeuren en zelfs dubbele tuindeuren.

Plissehorgaas plisse horgaas 

De plisséhordeur biedt vele voordelen:

 

raam rolhor

aluminium rolhordeur

Plissehordeur plisse hordeur

schuifpui met plissehordeur