VOS Kunststof kozijnen en Gevelbekleding

sitemap hier

Dakkapellen.
Als uw keuze voor duurzaamheid en gemak gaat!

Nieuwbouw of renovatie met een dakkapel kiest u voor duurzaamheid en vooral gemak..

 

Veelal is een dakkapel een extra kamer, en levert hoe dan ook een meerwaarde op voor uw huis. Door de toevoeging van de dakkapel kunnen u deze ruimte toevoegen aan de bruikbare vloeroppervlakte. We creëren zelfs extra vloerruimte doordat we op de plek waar de dakkapel komt ook extra loopruimte krijgen. Op die plek zat namelijk eerder het schuine dak en dat deel was niet beloopbaar. Door potentiële kopers wordt de aanwezigheid van een dakkapel positief gewaardeerd. Hoe dan ook een goede investering waar u nu en in de toekomst veel plezier van zult hebben.

 

Meerwaarde is veelal terug te vinden als u uw sobere zolder een metamorfose kunt geven tot een extra slaapkamer of hobby - of werkkamer. Ook is de meerwaarde terug te vinden in de te gebruiken materialen en afwerking, deze van duurzame en onderhoudsarme materialen van hoogwaardige kwaliteit aan de buitenzijde te doen toepassen, en natuurlijk de hoge isolatiewaarde.

De kozijnen en ramen te doen toepassen voor een dakkapel worden standaard uitgevoerd als draai-kiepramen. Hierbij tevens zijn de huidige kunststof kozijnen, ramen als aanzicht uitvoerbaar als of het van Hout is. Waarbij het voordeel dat de ramen naar binnen opengaan als kiepen en draaien (Draaikiep ramen), zodat ze ook bij harde wind open kunnen blijven en gemakkelijk te reinigen zijn. Waarbij de bijpassende inzet vliegenhorren ook kunnen worden toegepast.

 

U kunt ook vrijblijvend een afspraak maken om u te doen laten informeren omtrent de mogelijkheden en toepassingen.

Meer licht en ruimte...

creëren op uw zolder!

Een dakkapel is de oplossing.

Duurzaam en onderhoudsarm. Voor nieuwbouw of voor renovatie van een dakkapel, veelal onderhouds arme en duurzame materialen te doen toepassen, waaronder veelal met Kömmerling kunststof ramen en kozijnen in combinatie met Keralit gevel en dakrand panelen afwerking, of trespa beplating als afwerking en EPDM Kunststof dakbedekking (zeer stabiel materiaal, bestand tegen alle weersomstandigheden).

Keralit gevel en dakrand afwerking, ofwel keralit gevelbekleding Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststoffen. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum. Bovendien blijft Keralit jarenlang sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu.

Eigenschappen:

Inbouw rolluiken en zonwering. Natuurlijk zijn de uitgebreide mogelijkheden als rolluiken en screens zonweringen te doen toepassen, dit is tevens ook mogelijk dit te doen inbouwen.

inbouw screen zonwering dakkapel